Ténéré 700 - The Next Horizon is Yours

Drevet av en 689cc 2-sylinders EU5-kompatibel motor med høyt dreiemoment, utstyrt med spesielt optimalisert giroverføring som gir deg en perfekt balanse av kraft og kontroll, er denne rally-inspirerte langdistansemotorsykkelen bygget for å mestre mange forskjellige kjøreforhold på grus og asfalt.

Det kompakte, rørformede understellet og slanke karosseriet gir maksimal smidighet når du reiser deg opp eller setter deg ned under kjøring. Fjæringssystemet for lange distanser og eikehjul lar deg reise hvor enn du vil. Bare fyll på og kjør.

MT-10 - The Darkest Energy

Kongen av MT-serien inngir total respekt. Det første du vil legge merke til er den kompakte nye frontlysenheten og den omdesignede tanken som fremhever MT-10s enestående vakre linjer. Straks du hører 998cc CP4-motorens dype innsugsbrøl fra luftinntakene, vet du at denne sykkelen er den rette for deg.

Skjult langt inne i det lette Deltabox-kabinettet finner du den mest sofistikerte samlingen av elektroniske hjelpemidler, designet for å gi deg den mest mulig kontroll. Med justerbare høyteknologiske systemer som styrer grep, sladder, wheelies, motorbremsing og nedbremsinger, kan du få MT-10 til å gjøre akkurat det du ønsker.


Service og reparasjoner på YAMAHA - Mange gode tilbud -
 


PÅ TIDE Å PARKERE TOHJULINGEN FOR I ÅR?


 
 
MT-125

Du trodde det ikke kunne bli tøffere?
 
 
 
Vi har mange års erfaring som mekanikere på YAMAHA, og vi kan vi tilby alt innen service og reparasjon på motorsykler og mopeder. Vi har til enhver tid et godt utvalg av klær og utstyr, og kan skaffe det meste fra våre leverandører på kort varsel.
 


ÅPENT | Mandag - Fredag 10:00 - 16:00 | Lørdag 10:00 - 13:00

 

Vi anbefaler å smøre med! Gilles tooling!
Vi foretrekker å handle med: